GundemKızlar AlemiMagazin

Evlilikleri 3 Dakika Sürdü

Dünyanın En Kısa Evliliği

Sadece 3 Dakika Evli Kalabildiler.
“En mutlu gün” olarak anılan düğün gününüzde ayağınız takılsa ve düşseniz çok da büyük bir problem olmaz. Fakat eşiniz olmaya hazırlanan damat size bu yüzden gülse ve “aptal” dese? 3 dakika süren evliliğin detayları Yazımızda..

Küçük bir aksilik yaşadılar. Kuveyt’te bir çift dünya evine girmek için İmzalarını attıktan sonra ayağı takılıp yere düşen gelin ile dalga geçen damat yüzünden evlilikleri tam olarak 3 dakika sürdü.

Mutluluk Hayalleri Kurup 3 dakika önce evlenen kadın, evlendikleri binadan çıkar çıkmaz boşanmak istedi. Gelinin isteği, ülkenin en hızlı boşanma davası olarak tarihe geçti.

The Sun‘daki habere göre; yeni evlenen çift nikahlarının kıyıldığı mahkeme salonundan çıkarken, gelinin ayağı takıldı ve düştü. Bunun üzerine damadın yeni gelinle “salak” diyerek alay etmesi, genç kadını çıldırttı.

Yeni Gelinin Damattan Ayrılma Gerekçesi..

Dünyanın En Kısa Evliliği


Boşanmak için hemen mahkemeye başvuran kadın, damadın bu tavrının kabul edilemez olduğunu ve ayrılmak istediğini hakime belirtti.

Sosyal Medyadan Büyük ilgi.

Acaba Yaptığım Şey Yalnış mı diyerek Sosyal Medyada Durumunu Paylaşan Kadın, Sosyal Medyayı Adeta Salladı… Bu paylaşımı Gören Bir Çok Kullanıcı Kadını Desteklediklerini Yaptığının Doğru olduğunu Söylediler . Bir Kullanıcı ise
“Eğer daha baştan böyle davranıyorsa, onu terk etmek en iyisidir” Diyerek Kadının yaptığı Hareketi Doğru bulduğunu Yorumladı.

Pek çok insan; “Baştan ne olacağı belliymiş, onu terk etmekle iyi yapmış” ya da “Saygısız bir evlilik, en baştan çuvallayan bir evliliktir” gibi yorumlar yaparak geline destek çıktı.

Boşanma Oranlarında Artış..

Hazır Yeri Gelmişken Bu konuyada değinmeden Geçemeyeceğiz.

Kadınların daha büyük bir bölümünün kendini hayatta tutabilecek, sosyal statüsünü değiştirmeyecek (negatif doğrultuda) ekonomik güçlülüğe ulaşmış olması önemli bir etkendir. bu etken ile evlilik adı altındaki kolektif yaşamı monarşik bir yapıdan sıyrılıp, oligarşik bir yapıya dönüşmüş, oligarşik sistemlerin büyük bir bölümünde de olduğu gibi iç uyuşmazlıklar artmıştır.
Ayrıca bireysellik ve paylaşım azlığı.
ben bana yeterim, ne gerek var karşı tarafa, tek olursam yaşamda tüm kadınlar/erkekler benim olur* yaklaşımı. bir kere imza atıldı mı bir yerlere artık sahiplenilmiş oluveriyor kişi. bu imza o kadar güçlü ki artık konuşmaya, paylaşmaya da gerek kalmıyor, bir şeyden şikayetiniz mi var imza sayesinde karşı taraf bunu anlamalı. ben f1 seyredeceğim, hanım gelinim olur musun ne gerek var şimdi aynı odada bulunmaya, alalım 2 tane tv ayıralım odaları, sofra mı kuracağız aile gibi, herkes tepsilerde yesin yemeğini odasında, programını izlerken. hem bu dediklerimi evde biri yokken de yapabilirim, evet evet boşanalım. Dedirtiyor.

son yıllarda artan boşanma olayları ile ilgili açıklama yapan nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü’nden hayri sayıcı, aileleri dikkatli olmaya çağırdı.

Türk adet ve geleneklerine göre bir genç kızın baba evinden ya gelinlikle ya da kefenle çıkabileceğini hatırlatan yazıcı, bu boşanmaların uyduruk evliliklerden kaynaklandığını belirtti. erkek çocukların da işine gelen bu evlilikler için aile ve akrabaların sponsor edildiğini, takılan altınlarla eşya ve hatta araba gibi yatırımlar yapıldığını, daha sonra da en geç iki yıl içinde boşanılıp, aileye rest çekilerek çiftlerin yeni bir hayata doğru aktıklarını iddia etti. aileleri, “onlar da bizim düğünümüze boş gelmezler canım” diye eşe dosta taktıkları çeyrek altınların karşılıksız olduğu konusunda uyaran yazıcı, çocukların mürüvvetini görmenin artık farklı anlamlar taşıdığını sözlerine ekledi.

“zamanında o çocukları yapmasaydık” diye hayıflandığı gözlerden kaçmayan yazıcı, iç işleri bakanlığı’nın yeni bir proje başlatarak ülkedeki tüm boşanmalar için 11 haneli, hane numara sistemi kuracağını kaydetti. konuyla ilgili başka bir açıklama yapmayan yazıcı, “bugünkü aklım olsaydı” diyerek basın toplantısını bitirdi.



CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version