Teknoloji

10 Dakikalık Amnesia: The Bunker Oynanış Videosu

Frictional Games stüdyosunun ünlü serisi Amnesia, bu ay çıkacak olan The Bunker ile geri dönüş yapacak. İki kez ertelenen oyun için 23 Mayıs 2023 tarihini bekliyoruz. Geri Sayım devam eder iken, on dakikalık yeni Amnesia: The Bunker oynanış videosu da yayınlandı.

Bildiğiniz gibi serinin önceki oyunlarının her birinde, farklı karakterler ile farklı mekanlarda geçen maceralara atılmıştık. Amnesia: The Bunker da bu çizgiyi devam ettirerek, bizi İkinci Dünya Savaşı dönemine götürecek ve Fransız asker Henri Clement rolüne büründürecek. Önümüzdeki üç haftadan az bir zaman kalmış iken, Frictional Games de on dakikalık yeni bir oynanış videosu ile karşımıza çıktı. Oyuna ilişkin yeni şeyler görebilmek mümkün oluyor.

Yeni Amnesia: The Bunker Oynanış Videosu

Bu zamana kadar kaçıp saklanma üzerine kurulu olan oynanışın ardından, artık elimizde bir altıpatlar silahımız olacak ve gerektiğinde kendimizi savunabileceğiz. Ancak bu sizi rahatlatmasın; çünkü, mermileri bulmak çok da kolay olmayacak. Zaten oynanış videosunun başlarında da gördüğümüz üzere, önceden kullanılmış olan iki kurşunun yerine tek kurşun yerleştirebiliyoruz. Yeni her seferinde attığımızı vurmak durumundayız.

Serinin her bir oyununda kasvetli hava soluyabilmek mümkün oluyor. Amnesia: The Bunker ise bunu bir adım daha öteye taşımış gibi görünüyor. Bunda elbette hikayenin bir yeraltı sığınağında geçecek oluşunun da etkisi var.

Dikkat çeken bir diğer detay ise jeneratör sistemi oluyor. Videonun başında saldırısına uğrayıp da öldüğümüz yaratığın ışıktan hoşlanmadığını anlıyoruz. Etraftan bulacağımız yakıt tankları ile jeneratörü besleyerek çalışmasını ve bu bağlamda da ışıkların açık kalmasını sağlamamız gerekiyor. Elbette bu uzun süreli olmayacak ve yanımızdaki saat ile süreyi kontrol edebileceğiz. Bulduğumuz bir belge ise tesisin bulunduğumuz kısımdaki gücün bir zincir sistemiyle çalıştığını anlatıyor. Bu da demek oluyor ki, bir bölgedeki gücü açtığımız / kapattığımız zaman gerideki bölgelerde de güç geliyor / gidiyor. Neyse ki ışık kaynağı olarak kullanabileceğimiz alternatiflerimiz mevcut olduğunu görebiliyoruz.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version