BaksenFenomenlerMagazinYaşam

Cem Korkmaz’ın sır ölümü

Cem Korkmaz ölümü sonrası şok iddia Cem Korkmaz kaç yaşında kimdir nereli

Cem Korkmaz öldü mü neden intihar etti Cem Korkmaz kimdir nereli kaç yaşında soruların yanıtları gündemde merak edilen konular arasında. Oğlu Cem Korkmaz’ı yitiren oyuncu Muhittin Korkmaz, ‘Canımı kaybettim!’ dedi. Alınan son dakika bilgisine göre, Youtube’da yayınladığı ile tanınan Cem Korkmaz intihar ettiği açıklandı. Korkmaz, son olarak Recep İvedik 4 filminde rol almıştı. GORA filminde Tihulu karakterini canlandıran usta oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde..

Oyuncu Cem Korkmaz kimdir kaç yaşında soruları merak edilirken intiharı ettiği ile ilgili haberler gündeme bomba gibi düştü. Recep İvedik serisinde cep herkülü lakabı ile anılan oyuncu Cem Korkmaz öldü mü neden intihar etti soruların yanıtları haberimizde. Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde de rol alan ve seride cep herkülü lakabı ile anılan Cem Korkmaz intihar etti Cem Korkmaz’ın ölüm haberini, Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz da doğruladı.

Can Yılmaz, “Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

Muhittin Korkmaz: Canımı kaybettim

Oğlu Cem Korkmaz’ı yitiren oyuncu Muhittin Korkmaz: Canımı kaybettim! Üsküdar’daki evinde ölü bulunan oyuncu Cem Korkmaz’ın Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alındı. Cenazeyi yakınlarıyla almaya gelen oyuncunun babası Muhittin Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, evladını, canını kaybettiğini belirterek, büyük acı yaşadığını dile getirdi. Korkmaz, oğlunun ölümüne ilişkin sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek, bu tür paylaşımlardan üzüntü duyduklarını söyledi.

Oğlunun cenazesini bugün Bursa’ya götüreceklerini kaydeden Korkmaz, defin işlemlerinin de yarın yapılacağını bildirdi.

– Olay

Cem Korkmaz’dan uzun süre haber alamayan yakınları dün polise haber vermişti. Çilingir yardımıyla Üsküdar’daki Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak’ta bulunan eve giren sağlık ve polis ekipleri, Korkmaz’ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. İntihar ettiği belirtilen Korkmaz’ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

Sanatçı Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni de olan Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla sinema filminde de rol almıştı.

Türkiye’nin, komedyen Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde sık sık “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!” repliğini kullanan Tihulu karakterini canlandırmasıyla tanıdığı, usta oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu Cem Korkmaz intihar etti.

Cem Korkmaz’ın intihar haberi İnci Sözlük, Ekşi Sözlük ve sosyal medyada şok etkisi yarattı. Korkmaz’ın neden intihar ettiği henüz açıklanmazken, haber, Cem Yılmaz’ın abisi Can Yılmaz Twitter adresinden de doğruladı.

Can Yılmaz, “Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum” ifadelerini paylaştı.

Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin dördüncü filminde de rol almış ve seride “cep herkülü” lakabı ile anılmıştı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4 filminde birlikte oynadığı Cem Korkmaz için sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Şahan Gökbakar’ın mesajı şöyle:

“Ahhhhh be güzel kardeşim…Hâlâ inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun…”

İNTİHAR EDEN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ

Daha önceden de sosyal medya fenomenleri çeşitli sebeplerden dolayı intihar etmişti.

Frank Wolf: 2013 yılında YouTube’da Frank Wolf adıyla tanınan ve 60 binden fazla abonesi olan 1993 doğumlu Francis Lapointe, 20 yaşında intihar etmişti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Frank Wolf, hayranları tarafından üzüntüyle anılıyor.

Freddy E: YouTube’da Jerk TV kanalının sahibi Freddy E, 2013 yılında intihar etti. Öldüğünde 22 yaşında olan hip-hop şarkıcısının intiharı, hayranlarını oldukça üzdü.

Daniel Kyre: 300 binden fazla takipçisi olan Daniel Kyre, 2015 yılında intihar girişiminde bulundu. Cyndago ismiyle adını duyuran genç adam hastanede iki gün ölüm kalım savaşı verdi. Ancak Youtube fenomeni hayatta kalmayı başaramadı.

Amanta Todd: Okul arkadaşlarının zorbalıklarına maruz kalan 15 yaşındaki Amanda Todd, yaşıtlarının kendisine karşı uyguladığı baskıya dayanamadı ve intihar etti. Arkadaşları tarafından kendisine yapılanları YouTube kanalında ifade eden genç kız, 2012 yılında intihar etti ve hayata gözlerini yumdu.

Justin Carmical: YouTube’da JewWario ismini kullanan ve videolar yükleyen Justin Carmical, 2014 yılında intihar etti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan Justin Carmical’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Nathan Wills: Nathan Wills, Paradigma ismiyle videolar paylaşan ve yayın yapıyordu. Sosyal medya fenomeni, genellikle kendi yaşamınadn kesitleri paylaşıyordu. Ancak Nathan Wills, 2012 yılında intihar ederek hayata gözlerini yumdu.

Elliot Rodger: On binlerce takipçisi bulunan YouTube fenomeni Elliot Rodger, 2014 yılında intihar etti. Elliot Rodger’ın ölümü sevenlerini bir hayli üzdü.

CEM KORKMAZ’IN İNTİHAR ETTİ HABERİNİ ALAN ARKADAŞLARI EVİNE KOŞTU

Oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu olan Cem Korkmaz’ın intihar ettiği haberinin yayılması üzerine bazı arkadaşları evin önüne geldi. Aynı evde bir dönem birlikte kaldıklarını belirten oyuncu Osman Eren, arkadaşının öldüğüne inanamadığını söyledi. Cem Korkmaz’ın bildiği bir sıkıntısı olmadığını ifade eden Eren, “Cem, sıkıntılarını herkesle paylaşacak bir adam değildir. Çok çenesi düşük bir adam değildir. İçinde yaşar sıkıntılarını. Kimseyi öyle çok üzmek istemez, öyle bir adamdı. Psikolojisi mi bozuktu, bir şey mi sebep oldu buna? Onu bilemiyoruz, içinde ne yaşıyordu bilemiyoruz” dedi.

Sosyal medya üzerinden yakışıksız yorumlar gördüğünü belirten Osman Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Birazcık tanınmış her insan hakkında dönen dedikodular gibi Cem’le ilgili dedikodular da dönüyor. Arkadaşları da, ben de bundan çok rahatsızız. Çok çirkin şeyler dönüyor bunla alakalı. Bu adam, 10 tane kedisiyle burada yaşayan, mahallelinin de tanıdığı biri. Evine gireni çıkanı da gizlemeyen biri. Çok çirkin şeyler duyduk. Videolarda ailesinin perişan halini göreceksiniz. Annesinin kendisini asmış olduğu gibi bir şey kesinlikle yok. Kız arkadaşının sebep olduğuyla ilgili bir şey de kesinlikle yok. Zaten ilerleyen zamanlarda bunun böyle olmadığını göreceğiz.

KORKMAZ, KEDİLERE DÜŞKÜNDÜ

Komşularınca, kedilere düşkünlüğüyle tanınan Cem Korkmaz’ın evde ve sokakta beslediği kediler bir an olsun dairesinin penceresi önünden ayrılmaması dikkat çekti. Sokak kedileri yesin diye penceresinin önüde su ve mama bırakan Korkmaz’ın, kediler girip çıksın diye bir penceresini sürekli açık tuttuğu öğrenildi.

CEM KORKMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumludur. Cem Korkmaz 145 cm boyunda, 40 kilo olup saç rengi sarıdır. Göz rengi ise Mavidir.

İlk ve Orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şuanda youtubeda oha diyorum! ve yapyap kanalında sunuculuk yapmaktadır. Geçmişinde ise bir çok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır. Cem Korkmaz şuan İstanbul/Mecidiyeköy’de ikamet etmektedir.

Aynı zamanda usta oyuncu Muhittin Korkmaz‘ın oğludur. Muhittin Yılmazı bir çoğumuz G.O.R.A filminden hatırlamaktayız.

CEM KORKMAZ’IN BABASI MUHİTTİN KORKMAZ KİMDİR?

Muhittin Korkmaz (d. 17 Ekim 1953) Türk tiyatro ve sinema oyuncusu. G.O.R.A.’da sık sık “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!” repliğini kullanan Tihulu adlı karakteri oynamıştır.

1953 yılında Gaziantep’te doğan Muhittin Korkmaz uzun yıllar boyunca tiyatrolarda sahne aldı ve Bursa Devlet Tiyatrosu’ndan emekli oldu. 2002 yılında Cem Yılmaz’ın Telsim reklamı için seçilip, reklamda Huluti isimli karakteri oynadı. Bu reklam ile birlikte Cem Yılmaz’ın projelerinde yer almaya başlayan Korkmaz, G.O.R.A.’da “Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!” repliğini kullanan Tihulu’yu oynadı. Tihulu ismi Cem Yılmaz tarafından Telsim reklamındaki Huluti karakterinden esinlenilerek yaratılmıştı.

G.O.R.A.’nın ardından Tunç Başaran’ın yönettiği Sinema Bir Mucizedir ile Ezel Akay’ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filmlerinde yer aldı. Daha sonra Cem Yılmaz’la olan birlikteliğine Türk Telekom reklamı ile A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerindeki yardımcı rollerde devam etti.

1,52 m boyunda olan Korkmaz, kendisi gibi oyuncu olan Cem Korkmaz’ın babasıdır.

Cem Korkmaz’ın Rol Aldığı Dizi ve Filmler;
A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Recep İvedik 4, Diğer Yarım, Bizim Ev

Cem Korkmaz’ın Oynadığı Tiyatrolar;
Düşsefer, Ziggurat Ya Da Piçler, Clown Sketch

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version