GençlikKızlar Alemi

Gelin Saçı Modelleri ve Makyaj Örnekleri 2017

Gelin saçı ve makyajı modellerinde en son trendler, uzun, kısa, dalgalı, dağınık gelin başı ( Saç dahil ) modelleri, en şık topuz modelleri ve gelin makyajı modelleri burada! Ünlü kuaförlerin yaptıkları düğün saçı modellerine göz atabilir ve Bunlardan ilham alabilirsiniz!

Gelin saçınızı son güne bırakmayın
Gelin adayları için gelinlikten sonra en önemli şey saçları ve makyajıdır. Saçların güzelliği en az gelinlik kadar önemli. Bu nedenle bana kalırsa kuaför işini asla son güne bırakmayın. Şimdi son yılların gelin başı modelleri yakından inceleyelim:

Gelin başı için saç modelleri
Son yıllarda dağınık, serbest bırakılmış gelin başı çok revaçta. Gelinler eskiden tamamen toplanmış saçları tercih ederken artık saçlarını tamamen serbest bırakmaya başladılar. Bence çok da güzel oldu. Hatta artık abartılı makyaj ve saçlar yerine çok hafif dalga verilmiş saçlar ilgi görmeye başladı.

 

Bu Yazıda Sizlere 2017 Yılına Ait En Trend Gelin Başı Modellerini Paylaştık. İstek Ve Önerileriniz için Yorum yapmayı unutmayınız

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version