Program Yazılım Oyun indir

Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı

Herhangi bir aksiliğin yaşanmaması durumunda 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girmesi planlanan film uyarlamasının çekimlerine Macaristan’da başlanmıştı. Sony tarafından gerçekleştirilen CES 2023 sunumunda da kısa bir tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Bugün ise ilk resmi Gran Turismo filmi fragmanı yayınlandı.

Gran Turismo Filmi Fragmanı

Üç dakikaya yakın uzunluğu olan fragmanda, sürecin başladığı zamanlardan itibaren gelişimini ve varılan noktayı görebiliyoruz. Bizleri oldukça heyecanlı ve derinliği olan bir filmin beklediğine şüphe yok.

Gran Turismo, gerçek bir hikayeye dayalı olacak. Nissan ile Sony, 2008 ile 2016 yılları arasında GT Academy yarışması düzenlemişler ve kazananlar ise Nissan Sürücü Geliştirme Kursu için katılım hakkı kazanmışlardı. Filmde ise 2011 yılında düzenlenen bir PlayStation 3 yarışmasında Dubai 24 Saat’te doksan binden fazla katılımcıyı yenen ve profesyonel yarış kariyerine başlayan Jann Mardenborough’nun hikayesi işlenecek.

Filmin yönetmen koltuğunda, Neill Blomkamp oturuyor. Senaryosu Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınıyor iken, PlayStation Productions şirketinden Asad Qizilbash and Carter Swan, Doug Belgrad, ve Dana Brunetti ve ayrıca serinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi de yapımcı kadrosunda görev alacak.

Oyuncu kadrosunda ise başrol oyuncusu Jann Mardenborough, Archie Madekwe tarafından canlandırılacak. David Harbour Mardenborough’ya eğitim verecek emekli bir sürücü rolünde olacak iken, Orlando Bloom satış elemanı, Mardenborough’nun ebeveynleri Steve ve Lesley rolünde Djimon Hounsou ve Geri Halliwell-Horner, erkek kardeşi rolünde Daniel Puig, rakip sürücü rolünde Josha Stradowski ve babası rolünde de Thomas Kretschman karşımıza çıkacak.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version