Program Yazılım Oyun indir

Midnight Suns’ın PS4 ve Xbox One Tarihi Duyuruldu

2K Games ve Firaxis Games tarafından yapılan duyuru ile Midnight Suns‘ın PS4 ve Xbox One tarihi netlik kazandı. Ne var ki Switch sahipleri için üzücü bir haberimiz var. Detaylar haberimizde.

Firaxis Games tarafından geliştirilen 2K Games tarafından da yayınlanan Marvel’s Midnight Suns, öncelikli olarak PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuş ve PlayStation 4, Switch ve Xbox One için de sonraki bir tarihte çıkacağı belirtilmişti.

Midnight Suns’ın PS4 ve Xbox One Tarihi Ne Zaman?

Sıra tabanlı oynanışa sahip oyun, oldukça büyük beğeni toplayan süper kahraman oyunları arasına adını yazdırmıştı. Bir yandan içerik desteği sunulmaya devam edilir iken, diğer platformlara çıkacak versiyonları ile ilgili yeni bir gelişmeler yaşandı. Bu gelişmelerden birisinin iyi ve diğerinin de kötü olduğunu söyleyeceğiz. Öyle ki, Switch versiyonu ne yazık ki iptal edildi. 2K Games, Nintendo konsoluna ait versiyonun artık gelecek planları arasında yer almadığını söyledi. Aynı açıklamada, PlayStation 4 ve Xbox One versiyonunun ise 11 Mayıs 2023 Perşembe günü ve sadece dijital olarak satışa sunulacağını müjdeledi.

Bir önceki nesil konsol sahipleri Midnight Suns oyununa ek olarak, aynı tarihte çıkacak olan Blood Storm ile tüm indirilebilir içerikleri satın alıp oynayabilecekler.

Hazır Blood Storm içeriğinden bahsetmiş iken, genel olarak gezegendeki en güçlü mutant olan Storm (Ororo Munroe) sahneye çıkıyor. Evine dönerken bir köy rahibesi tarafından kaçırılan Storm, köyü kuraklık ile mücadele eder iken ailesini kurtarabilmek için güçlerini kullanarak ihtiyaç duyulan yağmuru yağdırmayı başarıyor.

Bu olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra, hava koşulları kontrol etme yeteneği kulaktan kulağa yayıldığında, Ororo X-Men ekibine katılıyor ve Storm adını alıyor ve yeteneklerini kullanarak dünya genelindeki insanlara yardım edebilmek için harekete geçiyor. Tehlikedeki bir mutant çocuğu ararken de kendisini Midnight Suns ekibine katılması için teşvik eden Magik ile tanışıyor.

Eğer oyunun Legendary sürümü ile gelen Season Pass eklentisine sahipseniz, bütün indirilebilir içeriklere ek ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Değilseniz de bağımsız olarak satın alabilmeniz mümkün oluyor.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version