Kızlar Alemi

RAFİNE LÜKS, DOĞAYLA BÜTÜNLÜK VE SEÇKİN YAŞAM STİLİ

Akdeniz’in canlandırıcı ambiyansını doyasıya yaşamanızı sağlayan Cullinan Belek, ayrıcalıklı yaklaşımları, iyi ve özel hissettiren detayları ve çağdaş bir tasarımı ile seçkin bir yaşam stili sunuyor.

Cullinan Belek, gastronomiden eğlenceye tatilinizin her anını zenginleştirecek deneyimleri size keyifle yaşatmayı hedefliyor. Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler ve koreograflar bu yaz Cullinan Belek’e misafir oluyor. Şefler Cullinan Belek’in seçkin misafirleri için hazırlayacakları özel menüler ile fark yaratacak bir lezzet deneyimi yaşatırken, koreograflar muhteşem showları ve performansları ile Akdeniz gecelerine imzalarını atacak.

Geniş, ferah ve konforlu yaşam alanlarına sahip farklı segmentte odaları, güneşin ve denizin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz özel kum plajı, seçkin lezzetlerin sunulduğu restoran ve barları ile Cullinan Belek’te tatilin keyfini çıkarmanız, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeniz için her detay düşünülmüş. Akdeniz’in yemyeşil doğasını kucaklayan gökyüzünün ve denizin huzur veren dinginliğini doyasıya yaşayabileceğiniz doğal ve sürdürülebilir mimarisi ile şehrin karmaşasından tam anlamıyla sıyrılmanızı sağlıyor.

Çocuklu ailelerin neşeli ve renkli dekorasyonu ile ilgisini çeken Upupa Çocuk Kulübü’nde ise konusunda uzman ve eğitimli bir ekip, farklı yaş gruplarına uygun oyun ve aktivitelerle hizmet veriyor. Lisanslı şovlar ve etkinliklerle zenginleşen bir yaz macerası ile çocuklar Cullinan Belek’te unutulmaz bir tatil yaşıyor.


Cullinan Belek bu sezon ilklere ev sahipliği yapıyor

200 yıllık tarihi ile dünyanın en köklü orkestrası Mariinsky Tiyatro Senfoni Orkestrası, dünya klasiklerinin baş yapıtlarını sergileyeceği performansı ile Mayıs ayında Cullinan Belek sahnesinde olacak.

Yaz dönemi boyunca Moskova’nın en ünlü eğlence mekanlarından Crave Theatre’ın dünyaca ünlü koreografları tarafından Cullinan Belek’e özel tasarlanan gösterilerde tatilini unutulmaz bir eğlenceye dönüştürmek isteyenleri cezbediyor. Cullinan elmasının efsanesini anlatan The Diamond Show, ikonik film sahnelerinin canlandırılacağı The Picture Show, efsane mix’leri ile Dj Dım Zach ve tekno ritim gösterileriyle Be Show ile dünyanın en ünlü şovları Cullinan Belek sahnesinde yerini alacak.

Cullinan Yazı’ında her ay Michelin yıldızlı şeflerin reçeteleri ve sunumları ile lezzetler sunulacak. İlk olarak Michelin yıldızlı İspanyol şef Ruben Arnanz İspanyol mutfağının en incelikli lezzetlerini görsel bir şölen ile misafirlere sunacak.

Bedeninizi ve ruhunuzu Cullinan Belek C’espace Spa’da yenileyin

Birbirinden özel masaj teknikleri, dünyaca ünlü markaların ürünlerinin kullanıldığı cilt bakım uygulamaları, en üstün teknoloji ile donatılmış özel cihazlar ile Cullinan Belek C’espace Spa’da zamanın durduğu ve tüm duyguların şımartıldığı bir dünyanın kapıları sizler için aralanıyor. Doğanın huzur veren renkleri ile tasarlanan C’espace Spa’nın özgün mimarisi, büyüleyici bir atmosferde unutamayacağınız egzotik bir spa deneyimi yaşatıyor.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version