Kızlar Alemi

THE PENINSULA ISTANBUL, DÜNYANIN EN İYİ YENİ OTELLERİ ARASINA GİRDİ

The Peninsula Istanbul, konumu, mimarisi ve tasarımı, olanak ve sunulan ayrıcalıkları, yakında açılacak Gallada restoranı ile 2005 yılından bu yana her yıl yayınlanan ve dünyanın en iyi, yeni ve yenilenmiş 100 otelinin yer aldığı Travel + Leisure “It List” 2023’te yer alarak onurlandırıldı ve listede Türkiye’den adı geçen ilk otel oldu.

Her yıl yayınlanan ve 4,8 milyon okuyucuya ulaşan “It List”, bu yıl ilk kez yedi farklı kategoride sunuldu; Plaj Kaçamakları, Şehir Otelleri, Macera Tatil Köyleri, Uygun Fiyatlı Lüks Konaklamalar, Üst Düzey İnzivalar, Sağlıklı Yaşam ve ABD Tatil Köyleri. The Peninsula Istanbul Travel + Leisure “It List”te ‘En İyi Yeni Üst Düzey Konaklamalar’ kategorisinde yer buldu.


The Peninsula’nın dünya çapındaki zarif ve lüks portföyünün en yeni üyesi olan The Peninsula Istanbul, 14 Şubat 2023’te resmi olarak açıldı. The Peninsula Istanbul’da konaklama veya etkinlik planlamak isteyen misafirler, rezervasyonlarını The Peninsula Istanbul’un web sitesi www.peninsula.com/istanbul veya tercih ettikleri seyahat danışmanları aracılığıyla gerçekleştirebiliyorlar. The Peninsula Istanbul web sitesi, projenin özel olarak dizayn edilen farklı kategorilerdeki 177 adet oda ve süitlerine, davet alanlarına, şık binalarına, bahçe ve dış mekanlarına yer veriyor.

Karaköy’de müze, restoran ve butiklerin yer aldığı yeni bir deniz kıyısı yaşam projesi olan Galataport’taki konumu ile The Peninsula Istanbul; Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı’na yürüme mesafesinde bir konaklama deneyimi sunuyor.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version