Program Yazılım Oyun indirWordpress Temaları

WordPress ETC Film Botu Eklentisi

WordPress ETC Film Botu Eklentisi ( Güncel )

Merhaba Değerli Webmaster arkadaşlar. Sizlere WordPress’e Eklenti olabilen bir Film Botunu Tanıtmak istiyorum. Bilenler direkt olarak konunun Aşağısındaki indirme bağlantısına Tıklayarak Dosyayı indirebilirler. Bilmeyenler için konuya Giriş yapabiliriz.

WordPress ETC Film Botu Nedir Nasıl Kullanılır. ?

Botlar manuel işlemlerin otomatik belirli sıralama ve sürelere göre yapılmasını sağlayan araçtır. WordPress sistemi ve altyapısı itibari ile en çok kullanılanlardan birisidir. Özelliklede Türkiyede film siteleri için tercih edilen alt yapıdır, ama bir çok kişi tembellik yaptığı için film sitelerinde filmler hep aynı merkezden çıkmaktadır. Bir sağlam film site ekibi filmleri editler yükler ve diğerleri film botu ile kendi sitelerine çeker.

ETC Film Botu, Woprdperss Kurulu siteler ile Eklenti olarak çalışmaktadır. Diğer Sistemler ile uyumlu değildir. Ayrıca tüm WordPress Sürümlerini desteklemektedir.

Filimleri Sizin isteğiniz Doğrultusunda Kategorileri Seçebileceğiniz Şekilde sıralamaktadır. Ayrıca kendi sitenizdeki uygun kategoriyide belirleyebilirsiniz. Güncel filim arşivi olan indirmeden com Sitesinden Filimleri Çekebilmektedir.

WordPress film Botunun Geliştiricisi veya yapımcısı ben değilim Fakat Botun Güncel olup Düzgün bir şekilde Çalıştığını kontrol ederek Dosya sunucularımıza Yükledim.

Bu Tür Botların Birçoğunun Kırık veya çalışmadığını bildiğim için Sizlere Daha iyi hizmet verebilmek adına Webde Birçok siteyi Araştırdım, Verimlilik olarak En iyi Film botunun bu olduğuna Karar vererek sizlerle Paylaşıyorum.

WordPress ETC Film Botu Nasıl Kurulur ?

ETC Film Botu, Kurulumu Çok basittir. indirdiğiniz Dosya Sip olarak sıkıştırıldığı için Direkt olarak WordPress Sitenizin Eklentiler Bölümünden Yükleyebilirsiniz.

bunun için Eklentiler / Yeni Yükle kısmından Dosya seç diyerek sitemizden indirmiş olduğunuz Zip uzantılı dosyayı Siteye Yüklemek, Yükleme Bittikden Sonra Etkinleştirebilir veya Deaktif edebilirsiniz.

Botun ekran Görüntüsü:

Wordpress ETC Film Botu

Dilerseniz Daha Önce paylaştığımız Film Botuna Bu linkten ulaşabilirsiniz

WordPress ETC Film Botu indir

Açıklama:

ETC WordPress Film Botu indir

Dosya Boyutu: 22 KB

Upload edilen site: Dosya.tc

indirme Bağlantısı: INDIR

NOT: indirme Bağlantısına Tıkladıkdan sonra 5 Saniye bekleyin ve REKLAMI GEÇ Butonuna Tıklayınız.. Böylece Sitemize Destek olmuş olacaksınız. 

Bot Güncellenmiştir.

Dosyada şifre yokdur, indirin WordPress eklentiler klasörüne atın ve aktif edin. Ek ayarları bot ayarlarından öğrenebilirsiniz.

KAYNAKCA: Bu Botun Geliştiricisini Bilmemekle Birlikte botun Alındığı site Erdalcelebi.com dur.

Makalemiz Hakkındaki Görüşlerinizi Veya WordPress Film Botu ile ilgili Sorun yaşamanız halinde Bunu Bizlere Yorum yaparak ulaştırabilirsiniz. Yüne Bu Yolla Site Yönetimine mesaj Yolayabilirsiniz… ( Üyelik Gerektirir )

Ayrıca yazımızı Beğenebilir Sosyal Platformlarda paylaşabilirsiniz. Değerlendirme için Aşağıdaki 1-5 Arasında Yıldız Seçebilirsiniz ( Üyelik Gerektirmez )

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version