Baksen

Yeni Microsoft Flight Simulator Güncellemesi Yayınlandı

Microsoft ve Asobo Studio tarafından yeni Microsoft Flight Simulator güncellemesi yayınlandı. Bizleri bolca yeniliğin beklediği detaylar haberimizde.

2020 yılının Ağustos ayında satışa sunulmuş olan yeni Microsoft Flight Simulator, aradan geçen iki yıldan fazla zaman boyunca devamlı olarak desteklenmişti. Kasım ayında da kırkıncı yıl güncellemesinin yayınlandığı oyuna FSR 2.0 ve DLSS 3.0 desteğinin getirilmesinin yanı sıra, desteklenen HOTAS setleri listesi için yeni kontroller, Airbus A310, yeni havalimanları, klasik görevler, hata çözümlemeleri, performans odaklı iyileştirmeler ve dahası sunulmuştu.

Yeni Microsoft Flight Simulator Güncellemesi Bolca Yenilik İçeriyor

Bu hafta ise World Update XIII yayınlandı. Polonezya, Melanezya, Galapagos Adaları ve Antarktika Yarımadası dahil on üç farklı ülke ve bağımsız olmayan yirmi sekiz bölgeyi içeriyor. Bahsi geçen bölgelerin hazırlanması aşamasında, havadan çekilmiş güncel fotoğraflardan ve uydu görüntülerinden yararlanılmış.

Güncelleme ayrıca Doğu Adası’ndaki Moai anıtları, Endonezya ve güney yarıküredeki en uzun bina olan Autograph Tower ve Tahiti’deki Point Venus Lighthouse dahil yüz elliden fazla önemli noktayı ve on ikiden fazla havalimanını da içeriyor. İçlerinden altı tanesi şöyle;

  • Papua New Guinea’deki dağlık bölgenin küçük havalimanı koleksiyonu
  • Doğu Adası’nın Mataveri Uluslararası Havalimanı
  • Hawaii’nin Kona Uluslararası Havalimanı
  • Solomon Adaları’ndaki Nusatupe Havalimanı
  • Fransız Polinezyası’ndaki Bora Bora Havalimanı
  • Fransız Polinezyası’ndaki Moorea Havalimanı

Son olarak, yeni keşif uçuşları, üç yeni iniş meydan okuması ve kırsal yolculuk da yeni güncellemenin içeriğinde oyunculara sunulacak.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version