Güncel HileHile

Zula Hack indir ( Sürekli Güncellenecekdir )

Zula Hack 2020 Haziran

Zula Hack indirmeden Önce Mutlaka Okuyun.

Merhaba. Zula Oyunu Türkiye’de Çok Sevildi ve Beğenildi. Elbette Bu sebeble Oyun Hilesi Araştırmalrına da Girildi. Sebebine isterseniz Oyunu daha az bilmek, Hile yapanlara Hile ile Karşılık Vermek Veya Kısa Süreli Eğlence Diyebilir veya bu sebepleri Çoğaltabiliriz… Ne yazık ki Böyle Bir olgu var her ne kadar Oyun geliştiricileri Hilelerin Önüne geçmek için Çok uğraş versede Kapatılan açığın Farklı bir hile ile Yeniden Karşılarına Çıkması eminim ki Oyun Geliştiricilerinin Canını Sıkıyordur… Böyle bir ÖzEleştiri Yaptıkdan sonra Hala Bu Hile’yi indirip Kullanmak istiyorsanız Buyurun indirin…

 

Zula Hack indir

Hile Durumu : Fix Yemedi

Not:

Hile Fixlendiğinde Bunu Bizlere Yorumlarda belirtirseniz Yeni Hile ile Güncelleme yapacağız. Yapana Dek Dosya indirme linkini kaldırıp Hile Durumunu Fix Yedi Olarak Düzelteceğiz.

Zula Hack Kullanımı Hakkında Detaylar için Videoyu izleyin

Zula Hile de gördüğünüz gibi bir çok özellik bulunmaktadır arkadaşlar. Videolu anlatımı izleyerek hileyi uygulayabilirsiniz. Ücretsiz kullanabilirsiniz.

Vide oizleyerek Anlamayanlar için yazılı Olarak Basit anlatım.

Zula’yı açtıktan sonra sunucuların olduğu bölüme gelmelisiniz. Burada “inserte” basın. Zula hack menüsü karşınıza gelecek. Buradan zula wallhack, chams, aimbot gibi özellikleri kullanabilirsiniz. Yön tuşları ile menü üstünde hareket ederek dilediğiniz özelliği etkinleştirebilirsiniz

Sevgili dostlar, zula vip wallhacki doğru kurabilmeniz çok önemlidir. Aksi halde zula hile 2020’yi çalıştıramazsınız. Bu kısmı lütfen dikkatle okuyun.

  • İlk olarak yazının indir kısmında bulunan linke Tıklayarak zula vip hilesini indirin.
  • İkinci olarak kullandığınız antivirüs programınızı kapatmanız gerekiyor. Bunun sebebi zula hilesinin içinde herhangi bir virüs bulunması değil. Antivirüs programlarının her şeyi virüs olarak algılaması. Zula hile 2020’yi crackleyebilmek için server bağlantısı eklemek durumundaydık. Hilede server bağlantısı olduğu için “aptal” antivirüs programları zula hilesini virüs olarak algılıyor. Karar yine de size kalmış, lakin antivirüs programlarınızı kapatmazsanız hileyi çalıştıramazsınız. Çünkü antivirüs programları zula hackin internet bağlantısını kesiyor. Zula hackin internet bağlantısı kesilince de program database’e erişemiyor. Verileri çekemediği için de hile aktif hale gelemiyor.
  • Antivirüs programını kapattıktan sonra zula hile 2020’nin kurulumunu başlatmak için setup dosyasını çalıştırıyoruz. Yönetici olarak başlatmanız önerilir. Kurulumun tamamlanmasını bekliyoruz.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra masaüstünde zula wallhack 2020’ye ait bir kısayol göreceksiniz. Bu kısayola çift tıklayın ve ardından oyuna girin.

 

 

Bir diğer Oyun Hilemiz Olan bknz: Wolfteam Hack indirmek için Güncel Bağlantımıza BURAYA TIKLAYARAK Ulaşabilirsiniz

 

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

2 thoughts on “Zula Hack indir ( Sürekli Güncellenecekdir )

    • Tabiki yorum yapabilir bunu diğer tüm ziyaretçiler ile paylaşabilirsiniz. ancak unutmayın ki hakaret içeren yorumlardan dolayı suç duyurusunda bulunma haklarımızı gizli tutuyoruz. Gizlilik bildirimi sayfamızı incelerseniz sitemizde ip adresiniz ve MAC adresiniz Kayıt altına alınmaktadır. Bu bildirimi yaptıkdan sonra sorununuza gelecek olursak. Hileniz zulayı bozmaz. Ancak zula oyunu hile yaptığınızı anladığında buna karşı önlem almak adına oyununuzu sıfırlamıştır.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version