Webmaster

Bemusic Scripti indir

Bemusic Scripti indir

Bemusic Scripti indir .  Adından da anlaşılacağı üzere müzik Scriptidir. Gelişmiş Özelliklere Sahip bu scripti kullanmak için Hostunuz olması gerekmektedir ayrıca Mysql kurulu olması gereklidir.

Responsive Tema

Responsive yani cihaza göre uyumluluk Gösteren Özelliklere Sahiptir. Yani Daha kısa anlatım ile

Temamız; Personel Computer ( PC ) , Mobil Cihazlar ( Android, iPhone Ve benzeri ) , Tabletler olmak üzere Her Cihaza Göre uyumludur.

Diğer Özelliklerden Bazıları

Ekleyeceğiniz Müzikleri dilerseniz Youtube üzerinden ekleyebilirsiniz. Ses veya Video olarak iki Seçenek bulunmaktadır kurulum yaparken herhangi biri ile ilerleyebilirsiniz. Parçalar yada Videolar arasında Hızlı geçiş ( Sayfa yenilemeden )

Bu tema ile Soundcloud benzeri bir sistem de kurabilirsiniz. Hatta Yepyeni bir Trend bile tutturabilirsiniz. Yeterki siz Düşündüklerinizi hayata geçirme isteğinde olun. Kısacası Kendi Müzik ve Video Sosyal Ağınızı Kurabileceğiniz Muhteşem Özellikleri var ve tamamen ücretsiz hale Getirilmiştir.

 

Kurulum Ve indirme işlemleri.

Dosyayı indirip Standart Ftp kullanarak yada diğer Upload sistemleri ile Dosyalarınızı Hostunuza Yükleyin.

Bir veritabanı oluşturduktan sonra, sitemizden indirdiğiniz .zip dosyasını açın ve bemusic / server klasörünün içeriğini sunucularınızın kök klasörüne (genellikle www veya html veya benzer bir şey denir) veya bir alt dizine yükleyin, paylaşılan barındırma sağlayıcılarının genellikle bir web tabanlı dosya yöneticisi bulunur, ancak yüklemeyi yapmak için Filezilla gibi bir şey kullanmalısınız, çünkü web tabanlı yöneticiler oldukça sık çeşitli sorunlara neden olabilir.

Depolamanın ve tüm alt klasörlerin sunucunuz tarafından yazılabilir olduğundan emin olun (paylaşılan barındırma üzerindeyseniz 777 izne sahip olun). Dosya ve klasör izinlerini dosya yöneticisinde sağ tıklatıp dosya izinlerini tıklatıp ardından izinler alanına 777 girerek değiştirebilirsiniz.

Dosya Boyutu:  21.7 Mb

Sıkıştırma: Evet ( ZiP )

Virus Taraması: Yapıldı Temiz

indirme Linki ( link Kısaltma Servisi Kullanılmaktadır. )

Bemusic Scripti indir  TIKLA iNDiR 

Kurulum için Zip ile Sıkıştırdığımız Dosyanın içerisindeki Documentation Klasörünü inceleyiniz. Takıldığınız bir yer olursa veya bir hata alırsanız konunun Altına yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.

Genelde 24 saat içerisinde Cevap alırsınız.

Bemusic Scripti indir  Yazımızın Sonuna geldik fakat söyleyeceklerim bitmedi.

Uzun süredir paylaşım yapmadığımı farkettim. içerik üretmekte zorlanıyorum, ayrıca çok fazla vakit bulamıyorum.  Sitemizde Bulunmasını istediğiniz içerik tavsiyeleriniz için bana mail yollayabilirsiniz. Gelen Mailleri Değerlendirip sitemize uygun görmemiz halinde yayımlanacaktır. Paylaşım isteğinde bulunan kişinin isteği Doğrultusunda Adı soyadı Yazının Son kısmına Eklenecektir. Dilerse Anonim olarak Tavsiye edilen Bir paylaşım olarak not Düşülecektir.

Mail: Baksenorg@gmail.com

Site için Genelde bu mail adresini kullanıyorum. Resmi işler için info@baksen.org Adresinden iletişime Geçebilirsiniz

Bu Yazımız ile Webmaster  Kategorimizden Bir içerik Paylaşmış olduk, benzer yazılar için sayfayı aşağı kaydırabilir yada direkt olarak Webmaster kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

One thought on “Bemusic Scripti indir

  • Doğu

    Güzel bir yazılıma benziyor. daha önce bu scripti görmüştüm ancak türkçe içeriklere sahip bir site bulamamıştım daha faydalı bir paylaşım olmuş. Arşivimde bulunsun belki bir gün işe yarar.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version