HileProgram Yazılım Oyun indir

Legend Online Yüzey Haritaları

Legend Online Yüzey Haritaları

Legend Online Yüzey Haritaları Anlatım

Tüm Legend online Severlerine merhaba arkadaşlar. Bu oyunu Birçoğumuz severek oynuyoruz, buna bende dahilim.  oyundaki Kasmalar olmasa daha güzel hale gelebilirdi aslında.

Konumuza dönecek olursak Çoğu oyuncu arkadaşlar Yüzeyde maden ararken Madenlerin belli yerlerde olduğun bilirler. Toplamda 5 adet Maden yeri Bulunmakta en basit anlatımıyla Mesela En düşük Yüzey Haritasında En Sağ kısımdan Ters bir ” L ” olacak şekilde aşağıya inip  En alttan da sola bakarsanız Eğer o yüzeyde maden varsa bulabilirsiniz. Sol kısımda kesinlikle Maden bulunmuyor demektir.

Sizlere bu Madenlerin, Kulelerin üst kat yada alt kat alanlarını Gösteren Standart Resimleri Aşağıda Vereceğim. her bir yüzey için 5 harita olacağından bunları Sıkıştırıp Siteye Yükleyeceğim böylece Legend online yüzey Haritalarını Bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Yüzey Maden Haritaları indir

Legend Online yüzey Haritaları indir

 

indir Butonunu kullanarak Resimlerin Sıkıştırılmış halini indirebilirsiniz. Butonu çalıştıramadıysanız

BURAYA TIKLAYIN

 

Herkese Bol Şans Dilerim. Aşağıya birde Videolu anlatım Ekliyorum.

Ek tavsiyeler isterseniz.  Hiçbir şekilde Göz yani maden çıkmıyorsa veya boş Çıkıyorsa dirençleriniz ile oynayın. Bulunduğunuz birlikde yüzeyde maden bulup bulamayan varmı diye sorun. Gün içerisinde madenler değişebiliyor. Tam çözemedim ama Peri adası ile bi alakası var. O an Peri boss hangisindeyse bazen tersine bazende kendisine atabiliyor. ( Karanlık ve aydınlık Ateş ve su ile Eşleşiyor )

 

Legend Yüzey Haritaları Videolu Anlatım

 

YouTube video player

 

İşimiz sizin isteklerinizi yerine getirmek. Talep doğrultusunda yüzeyde en kolay maden bulma yöntemini kendimce anlatmaya çalıştım.

Şu notu eklemek istiyorum önemli: Açtığınız yüzey her ne olursa olsun eğer resim deki görsel tutuyor ise elmas vardır. Resim deki yüzey ateş siz ışık açtınız fark etmiyor görseller tutsun yeterli hepsi bu sonrasında elmas sizde bazen her şey tutuyor yüzey maden göz ikonu çıkıyor fakat içinde maden olmuyor ona bir çare bulamadık maalesef biraz zaman alıyor fakat yüzey adımlarınız çabuk bitmiyor. Yüzeyi açtınız resimler tutmuyor adım atmayın silin gitsin yüzeyi hele ki ikinci katlara geçmeye hiç gerek yok ilk katta maden varsa tamam dır diğer katlarda asla çıkmaz.

Oyun Tanımı :

Legend Online, 2012 yılından beri ülkemizde varlığını sürdürmeye devam eden, Çin’in 7ROAD şirketine ait olan ve Wartune, Legend Online gibi isimlerle bilinen pek çok ülkede oynanan strateji, şehir geliştirme, PvP, RPG, hepsinin bir arada olduğu, browser tabanlı ve ayrıca hızlı girişi de olan fantastik temalı, bireysel karakter gelişimi yapabileceğiniz ve grubunuzla birlikte gelişebileceğiniz bir oyundur.

 

Oyun için Geliştirilmiş Brov istemcisini Kullanarak En hızlı deneyimi yaşayabilirsiniz.

ilgili yazı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

LEGEND Online Brov indir

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

2 thoughts on “Legend Online Yüzey Haritaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version