Teknoloji

Chrono Odyssey, Oynanış Fragmanıyla Göz Alıyor

Unreal Engine 5 ile geliştirilen Chrono Odyssey için etkileyici bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bizleri türlü tehlikeler ve keşfedilmeye beklen gizler ile dolu Setera diyarına götürecek olan oyunun fragmanını kaçırmayın.

Güney Kore menşeli NPIXEL tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Chrono Odyssey, Unreal Engine 5 kullanılan oyunlar listesindeki bir başka isim oluyor. 2020 yılının Aralık ayında duyurulmuş olan MMORPG türündeki oyun, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştiriliyor. Esasen Android ve iOS versiyonlarının da olacağı söylenmiş olsa da, görünüşe göre sonradan iptal edildiler.

Chrono Odyssey Oynanış Fragmanı

Şimdilik herhangi bir çıkış tarihi bulunmayan oyun için 4K çözünürlükte bir oynanış fragmanı yayınlandı. Atmosferi, ortamları, karakter modellemeleri ve animasyonları ile dikkat çeken oyunun fragmanının bir hayli heyecan verici olduğunu söylemek gerek. Elbette şunu da unutmamak gerekiyor ki Chrono Odyssey halen geliştirilme aşamasında ve çıkış tarihi de belli değil. Diğer bir deyişle, ilerleyen zaman zarfında görsellikte gözle görülür değişimler ile karşılaşabiliriz.

Hikayesi Setera diyarında geçecek ve The Guardians, The Void, The Broken, The Outcasts ve The World Movers adıyla farklı karşıt güçlerin bulunacağı oyunda, Void ile olan savaş söz konusu olacak. Hedefleri ise bütün dünyaları yok etmek. Bizleri Setera üzerinde çarpık zaman ve boşluk ve çelişen zaman çizgileri kaynaklı tehlikeler ve bu tehlikelerin sağladığı sayısız gizler bekleyecek. Bizim hedefimiz ise bu gizleri ortaya çıkartarak herkesi kurtarmaya çalışmak olacak.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version