Program Yazılım Oyun indir

Xbox Games Showcase 2023’ün Tam Saati Belli Oldu

Microsoft, yaptığı duyuru ile Xbox Games Showcase 2023‘ün tam saati için açıklamada bulundu. Ayrıca Starfield Direct‘in de unutulmaması gerekir iken, Xbox Games Showcase Extended ve Xbox FanFest de geri dönüyor.

Yılın o dönemi yine yaklaşıyor, sevgili oyuncular. Bu sene de E3 fuarı olmayacak, ama olması durumunda katılımda bulunacak olan yayıncıların kendi canlı yayın etkinliklerini düzenleyeceklerini biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Microsoft.

Mart ayında yapılan duyuru ile hem Xbox Games Showcase 2023 hem de akabinde gerçekleştirilecek olan Starfield Direct özel sunumundan haberdar olmuştuk. Xbox Wire sitesi üzerinden yapılan duyuruyla yeni detaylar da ortaya çıktı.

Xbox Games Showcase 2023’ün Tam Saati Açıklandı

Microsoft, Xbox Games Showcase 2023 yayınının 11 Haziran 2023 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacağını duyurdu. Tahminen Forza Motorsport, Avowed, Fable, Senua’s Saga: Hellblade II, Perfect Dark ve The Outer Worlds 2 oyunlarını göreceğimiz sunumun akabinde ise uzayda geçen The Elder Scrolls tanımlaması da yapılan ve 6 Eylül 2023 tarihinde PC ve Xbox Series için çıkması beklenen Starfield için Starfield Direct başlayacak. Ana şovun ne kadar süreceğine dair bilgi verilmediği için haliyle Bethesda Softworks tarafından geliştirilen oyuna ilişkin sunumun da ne zaman başlayacağı belli değil.

Facebook, Twitch ve Youtube kanalları üzerinden izleyebileceğiniz şov, otuzdan fazla dilde izlenebilecekmiş. Şu an için aralarında Türkçe olup olmadığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Microsoft ayrıca geçtiğimiz sene de olduğu gibi Xbox Games Showcase Extended ve hem dijital hem de reel anlamda FanFest etkinlikleri de geri dönüş yapacak. 13 Haziran 2023 Salı günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan bu sunum, ana şovda yapılan duyurular üzerine geliştiriciler ile röportajların yanı sıra ortaklar tarafından geliştirilme aşamasındaki oyunlar ile ilgili güncel haberlere de sahne olacak. FanFest ise Los Angeles (ABD), Mexico City (Meksika), Sao Paulo (Brezilya), Melbourne (Avustralya) ve Varşova (Polonya) şehirlerini kapsayacak.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version