Baksen

Star Trek: Resurgence Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dramatic Labs tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak olan Star Trek: Resurgence için çıkış tarihi sonunda açıklandı. Önümüzde bir aydan az bir zaman kaldı. Oyun ile ilgili detaylar haberimizde.

Star Trek: Resurgence Ne Zaman Geliyor?

Telltale Games stüdyosundan ayrılan geliştiricilerin kurduğu Dramatic Labs, 2021 yılında yeni Star Trek oyununu duyurulmuştu. Hikaye anlatımının ağırlıkta olacağı bir maceranın bizlere sunulacağı oyun, Ekim ayı içerisinde bu aya ertelenmişti. Bugün ise kesin çıkış tarihi açıklandı. Takviminizde 23 Mayıs 2023 tarihine bir işaret koyun.

Star Trek: The Next Generation zaman çizelgesinin kısa bir zaman sonrasına gideceğimiz Resurgence, iki yaratık uygarlığının etrafında dönen bir hikaye ile karşımıza çıkacak. Bu noktada Starfleet ise sükuneti sağlama görevinde olacak.

Senaryo boyunca oyun bize U.S.S. Resolution İkinci Kaptanı Jara Rydek ile mühendis ekibi üyesi Carter Diaz arasında geçiş yaptıracak. Telltale Games oyunlarından aşina olduğumuz seçimler ile akışa yön verme durumu Star Trek: Resurgence için de geçerli olacak.

The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands ve Batman ile Amerika menşeli stüdyonun geçmişte ne denli başarılı olduğunu biliyoruz. Etkileşimli hikaye kurgusunda karakterlerin ve yaratık uygarlıklarının kaderleri bizim ellerimizde olacak iken, Dramatic Labs de Star Trek evreni ile hiç olmadığı şekilde etkileşimde bulunacağımızı ve film izler gibi oynadığımız bir deneyim sunmayı hedeflediklerini dile getiriyor.

PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series konsollarının yanı sıra, PC tarafında da Epic Games Store üzerinden özel olarak satışa sunulacak.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version