Baksen

Yeni Apex Legends Karakteri Ballistic Olacak

Respawn Entertainment, yayınladığı video ile yeni Apex Legends karakteri Ballistic ile karşımıza çıktı. Encore adı altındaki video ile yeni karakterin fon hikayesini de öğrenme fırsatımız oluyor.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Electronic Arts tarafından da yayınlanmış olan oynaması ücretsiz Apex Legends, halihazırda on altıncı sezonunu geçiriyor. Sıradaki sezon ise 9 Mayıs 2023 tarihinde başlayacak.

Önümüzde iki haftalık bir zaman kalmış iken, Respawn Entertainment da yayınladığı fragman ile sıradaki sezonda kadroya katılacak olan yeni karakteri de bizlere tanıttı: Ballistic.

Yeni Apex Legends Karakteri ile Tanışalım

Yeni Stories from the Outlands videosu ile tanıtılan ve gerçek adı August Brinkman olan karakter, anlatılana göre takım arkadaşı ve aynı zamanda da akrabasının ölümünden sonra Thunderdome kariyerini geride bırakmaya ve ailesinden uzaklaşmaya karar vermiş. Ne var ki sonradan oğlunun Apex Oyunları için kalifiye olduğunu öğrenmesinin ardından Ballistic, Syndicate ile oğlu ile yer değiştirmek adına anlaşma yapıyor ve böylece Apex Oyunları’nda kendisine yer buluyor.

Şu an için ne Arsenal isimli yeni sezon ne de yeni karakterin yetenek setleri hakkında pek bir detay yok, ama Respawn Entertainment tarafından yakın bir zamanda merak edilen tüm detaylar ortaya çıkartılacak. Bu sayede de Ballistic ile daha yakından tanışma fırsatımız olacak. Bununla birlikte Dünyanın Ucu haritasına gelecek olan güncellemelerden de haberdar olacağız.

CeNTiLMeN

Makalelerimi okurken umarım güzel vakit geçirirsiniz. Blog yazarlığı hayatında lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Özellikle tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version